tiistai 17. huhtikuuta 2012

Katherine Heiglille maistuu myös sähkötupakka

Haha, kyllä sähkötupakka näyttää Katherinellekin maistuvan. Hyvää mainosta, kun julkkiskaunotar ihan itse suosittelee :)

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Testasin tänään GreenSmoken sähkötupakkaa

Tilasin GreenSmoken sähkötupakkaa ja sain sen tänään kotiin. Kyse on siis brittikaupasta, josta voi tilata nikotiinipatruunoitakin. Tilasin mentholinmakuisen satsin. On muuten aika mielenkiintoista, että Suomessa on toiminnassa samaa nimeä kantava sähkötupakkafirma, jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä briteissä tai jenkeissä olevan GreenSmoken kanssa. Väittäisin, että tuo on aika laitonta touhua..

Mutta siis setti vaikuttaa päällisin puolin asialliselta. Sähkötupakka oli helppo kasata kokoon. Tai vaikea puhua kokoamisesta, kun piti siis ruuvata kaksi kappaletta toisiinsa kiinni. Ei voi mennä hirveästi pieleen. Setissä oli kahden kokoisia verisoita, toinen oli mun mielestä ehkä vähän liian painava, mutta toisella on ihan mukava poltella, tupakka pysyy hyvin sormien välissä.

Ulkonäöstä en nyt itse niin välitä, sama se on miltä näyttää, mutta vaikuttaa ihan asialliselta. Sauhut on todella pehmeät ja voimakkaan aromiset. Hienoa, että mentholin maku tulee tarpeeksi voimakkaasti läpi. Vesihöyryä tulee riittävästi, niin saa tupruteltua kunnon sauhut.

Kaikin puolin vaikuttaa hyvältä ostokselta, joten voin suositella tätä merkkiä muillekin.